Maak je gebruik van de e-mail functionaliteit van Google, Gmail? Dan wil je ook de e-mail van je hostingprovider binnenhalen en e-mails versturen uit naam van naam@jouwdomein.nl. Hoe stel je dit in? Wij leggen het in een aantal stappen uit.

1. Log in op Gmail.com
    2. Klik rechts bovenin op het tandwiel en klik op instellingen.
      GMAIL Imap instellingen
    3. Ga naar Accounts en import
    4. Klik bij E-mail bekijken uit andere accounts op ‘Een e-mailaccount toevoegen’ en er opent een popup.
    5. Doorloop de stappen en je e-mail is ingesteld.Popup Gmail