Voeg deze code toe aan de functions.php van je thema of in bijv. Code Snippets plugin.

add_action( 'woocommerce_before_add_to_cart_button', 'display_acf_field_under_images', 30 );

function display_acf_field_under_images() {

//echo '<b>Levertijd </b> ' . get_field('levertijd') . ' werkdagen </br></br>';

if(!empty(get_field('levertijd'))) echo '<b>Levertijd </b> ' . get_field('levertijd') . ' werkdagen <br />';

if(!empty(get_field('wordt_verwacht_op'))) echo '<b>Wordt verwacht op: </b> ' . get_field('wordt_verwacht_op') . ' </br></br>';