Vertaling plaatsen in functions.php van je thema of in Code Snippets plugin.

// hardcode string translation
function translated_text_strings( $translated_text, $text, $domain ) {
	switch ( $translated_text ) {
		case 'Gebruikersnaam of e-mailadres' :
			$translated_text = __( 'E-mailadres', 'woocommerce' );
			break;
        case 'gebruikersnaam of e-mailadres' :
            $translated_text = __( 'e-mailadres', 'woocommerce' );
            break;
		case 'Ongeldige gebruikersnaam of e-mailadres.' :
			$translated_text = __( 'Ongeldig e-mailadres.', 'woocommerce' );
			break;
		case 'Vul een gebruikersnaam of e-mailadres in.' :
			$translated_text = __( 'Vul een e-mailadres in.', 'woocommerce' );
			break;
        case 'Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord.' :
            $translated_text = __( 'Ongeldig e-mailadres of wachtwoord.', 'woocommerce' );
            break;
        case 'Als je eerder bij ons hebt gewinkeld, vul dan hieronder je gegevens in. Als je een nieuwe klant bent, ga dan door naar de facturering en verzending.' :
            $translated_text = __( 'Log in met je e-mailadres en wachtwoord om je bestelling af te ronden.', 'woocommerce' );
            break;
        case 'Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.' :
            $translated_text = __( 'Wachtwoord vergeten? Voer je e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.', 'woocommerce' );
            break;
            case 'includes' :
			$translated_text = __( 'incl.', 'woocommerce' );
			break;

return $translated_text;
add_filter( 'gettext', 'translated_text_strings', 20, 3 );