Als er aanpassingen aan je website doorgevoerd zijn en deze zijn niet direct zichtbaar dan kun je als eerste de cache legen van je cache plugin. Dit kan bijvoorbeeld WP Rocket zijn of Litespeed Cache.

Incognito Modus Chrome

Mocht het probleem dan nog niet verholpen zijn dan kun je de website in een incognitovenster bekijken. Hoe open je deze in de Google Chrome browser op je desktop?

Rechts bovenin de browser zie je drie puntjes, als je hierop klikt verschijnt dit venster.
Kies hier voor een ‘nieuw incognitovenster’.