Heb je wijzigingen aan je website gemaakt maar zie je deze niet terugkomen op je website?

Gebruik je de Apple Safari browser? Een tip is om je website dan te bezoeken in een Privé venster, hiermee sla je alle lokaal opgeslagen cache op jouw computer of laptop over. Hoe open je een privé venster in Safari? Wij leggen het je graag uit.

• Open Safari browser
  • Ga linksboven naar Archief en kies voor ‘Nieuw incognitovenster’

Bekijk nu nogmaals je website.

Als je nu je Safari browser afsluit zal er niets bewaard blijven.