Wat heb je nodig voor het bouwen van een WordPress website? Wij zetten de bouwstenen voor jou op een rijtje.

• Hostingpakket bij een hostingprovider. Uiteraard kun je ook lokaal op jouw pc bouwen maar dan ben jij de enige die de website kan bekijken;
  • WordPress installatie, te downloaden vanaf WordPress.org;
  • Thema om je website vorm te geven;
  • Plugins om functionaliteiten toe te voegen aan je website.

In principe kun je direct aan de slag als je de bovenstaande bouwstenen hebt. Daarnaast heb je natuurlijk nog content voor je WordPress website nodig. Denk hierbij aan teksten en foto's die je kunt gebruiken op de verschillende pagina's van je website.