Inkomend IMAP (ontvangen)

Inkomende mailserver: mail.hieruweigendomeinnaam.nl
Poort: 993
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord

Als 993 niet werkt, gebruik dan 143. Probeer ook SSL op 'Geen'.

Uitgaand (versturen)

Uitgaande mailserver: mail.hieruweigendomeinnaam.nl
Poort: 465 (SMTP)
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord

Vervang in bovenstaand voorbeeld hieruweigendomeinnaam.nl door uw eigen domeinnaam. Stel, uw website is te bezoeken op jansen.nl. Uw inkomende en uitgaande mailserver wordt dan mail.jansen.nl.

Aan deze gegevens zou u genoeg moeten hebben voor het instellen van uw e-mail adres in uw e-mail programma. Mocht u toch tegen problemen aanlopen dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen, wij helpen u dan bij het instellen van uw e-mail.