Je kunt jezelf de vraag stellen hoe vaak je moet updaten. In principe updaten wij onze klanten met een onderhoudscontract voor hun website dagelijks.

Maar er zijn redenen om niet direct een thema, plugin of zelfs de basis van WordPress te updaten. Zorg in ieder geval altijd voor een goede website backup voordat je update.

Let in ieder geval op het soort updates. Is het een update met nieuwe functies dan heb je die niet direct nodig. Is het een update die veiligheidsproblemen oplost dan is het zaak om deze zo snel mogelijk door te voeren.