Met Gravity Forms kan je gemakkelijk een professioneel formulier maken en die plaatsen op je website door middel van een shortcode. Zo mis je bijvoorbeeld geen klanten die informatie willen of een afspraak willen maken en nog veel meer. Je denkt misschien nu bij jezelf. Er zijn toch al zoveel gratis plugins. Waarom zou ik voor deze betaalde plugin gaan?

Voor een simpel formulier zal je met een gratis formulier ook al een eind komen. Maar als je meer dan een simpel formulier wilt dan is Gravity forms een goede oplossing. Een paar functies die met Gravity Forms mogelijk zijn:

•         HTML gebruiken in het formulier;
  •         Formulieren van meerdere pagina’s maken;
  •         Een limiet instellen voor een aantal inzendingen;
  •         Bestanden uploaden in het formulier;
  •         Keuzelijsten, radio buttons etc. maken;
  •         Koppeling met iDeal;
  •         Inzending omzetten naar artikelen;
  •         Overzicht bekijken van alle inzendingen;
  •         Formulieren exporteren en importeren;

Als je nieuwsgierig bent geworden dan kan je ook hier een demo uitproberen.

Voor verdere uitleg hebben wij een blog geschreven.