Je hebt een aanpassing gedaan op je website maar zie de aanpassing niet op de website terugkomen.
Hoe komt dat?

Je browser onthoud hoe een website eruit ziet nadat je op een website geweest bent. Dit is een handige functie want als je de volgende keer naar dezelfde website gaat zal de website sneller laden omdat je browser deze onthouden heeft. Maar als je nu dus een aanpassing doet op je website dan onthoud je browser nog de oude website. Oftewel je ziet de aanpassing niet.

Dit lost je op door de cache te legen. Hoe doe je dit?

• Ga naar de WordPress omgeving van je website
  • Bovenin zie je een vierkant op z’n kant.
  • Ga hier met je muis overheen
  • Klik op de optie verwijder alle cache
  • De cache is geleegd.

Zie je nog steeds geen verandering op je website en je weet zeker dat je alles goed opgeslagen hebt? Lees dan hier verder over het legen van je browser cache.